Vi ska till Thailand!


Samtidigt, med våra familjer :)

image11

Darth Vader

Har precis satt igång vattenkokaren för att dricka lite värmande te. Jag har vart ute och vandrat en timme i blåsten, och tro det eller ej, men det var skönt :) Men mina vita walkingskor är inte vita längre, om man säger så...

Jag har även studerat en yoga-video idag. Jag brukar aldrig göra det som dom visar, utan snabbspolar igenom för att få inspiration till mina pass. Dagens video fick mig full i skratt! För det första var yogaläraren den mest feminina killen jag har sett, och för det andra säger denna lärare att man ska andas som Darth Vader (han i Star Wars, eller hur elin?). För er som utövat yoga vet ni att man andas på ett speciellt sätt, men det brukar beskrivas med andra ord. Hur sjutton ska jag kunna gå på yoga nu, utan att tänka på Darth Vader?


image9
Bild hämtad här...

Sova sova sova...

Nu sitter jag här igen och klockan är alldeles för mycket. Jag klagar jämt på att jag är trött, men jag har bara mig själv att skylla. Men, nu har jag verkligen tagit ett beslut och ni måste hjälpa mig att hålla det!

Härmed ska jag alltid se till att vara hemma kl 22.00 (undantag helger) och ligga i sängen redo för att sova 22:30. Uppstigning ska ske innan 09:00 (undantag helger). 

Låter himla bra tycker jag, eller hur?!

image10

Fredag!

Redan fredag, shit vad veckorna springer iväg! Är iförsig bra och dåligt. Bra för att jag snart tar min ingenjörsexamen, dåligt för att jag behöver mer tid för att hinna med att stanna upp och njuta av livets godis. Jag har en konstig tillvaro nuförtiden, eller, jag har inga lektioner, men jag studerar på heltid ändå. Snacka om att man måste ha självdisiplin! Hitills funkar det bäst på måndagar, tisdagar och onsdagar. Men resten av veckan blir lite luddigare...

Wow, det regnar inte just nu, man kanske ska ge sig ut och gå?


En kopp te - min lycka

Ibland önskar jag att jag vore den där människan som var full med sprallig energi som inte tar slut. Gärna idag. Har suttit i skolan i 4 timmar och försökt rita i CAD men det gick inget vidare. Så nu försöker jag pigga upp min hjärna med lite te, Kobbs; himlagott. Igår hittade jag ett nytt te, blåbärslycka. Det är kravmärkt också, vilket är himla bra. Jag vet dock varför jag inte köpte det?!

image6image7


Levande begravd

Jag lyssnar på en jättebra ljudbok - levande begravd. Jag vet, titeln låter sjuk, boken är kanske inte fullt så verklighetstrogen, men oj så bra den är :)


Typsikt!

Min garderob har rasat. Eller hyllorna lade sig ovanpå varandra, med en massa kläder emellan. Så nu måste jag nog plocka iordning där. Men först måste jag nog röja undan allt skräp som ligger framför garderoben så jag kommer fram. Var är mitt pedantiska jag?

Mitt danspass gick jättebra igår! Hälften hade inte dansat jazzdans, men jag tyckte hela gruppen hängde med ändå. Oturligt nog råkade jag sträcka mig i ljumsken precis innan jag skulle ha mitt pass. Bra. Idag är jag lite stel.

Dessa frisörer

Jag hatar att klippa mig. Jag blir alltid skitnervös när jag sitter och väntar på min tur hos frisören. Det känns som om frisörer har en egen vilja, hur mycket man än förklarar hur man vill ha det, så gör dom lite som dom vill. Jag är inte alls nervös när Bling eller Mamma ska hjälpa mig med håret, antagligen för att jag har lite större kontroll, eller?

Som tur är blev jag ganska nöjd idag. Första frisörbesöket på över ett år. Man kan ju säga att det behövdes. Men jag fick bita mig i läppen för att inte utbrista : Du, kan du sluta klippa av dom där stora tussarna som bara gör att mitt hår ser tunnare ut?

Träningsdagbok

För er som inte skaffat er en träningsbok rekommenderar jag Funbeat. Jag började använda den i september, och det är ganska spännande att se hur flitig man varit. Inte visste jag att  kom upp i nästan 30 träningspass i oktober!


image2

image3

Korv med bröd

En kondom, lite senap och en kondom. Då kan man se (eller känna...?) när den spricker. Ja, vem kom på den idén egentligen? Sen kan man ju använda sig av ketchup, eller varför inte lite bostongurka? Sen kan man ju lägga den i bröd också... jag vet inte, men vårt samtalsämne nådde oanade höjder ikväll. Måste vara för att tentorna är slut, eller för att vi inte har något bättre för oss.  Men roligt var det :)

Tenta-tanter

Vilka är dessa tenta-tanter? Och varför finns det inga tenta-gubbar? Jag har iallafall inte sett någon. Tenta-tanter är dom där tanterna som vaktar när man skriver sin tenta. Dom sitter längst fram och dricker kaffe, och ibland går dom runt och kollar så att jag inte fuskar. Är dom special-inhyrda eller är de vanliga lärare? Det har jag suttit och klurat på medans jag väntade på min tenta. 

Dagens tenta gick på 75 min. Lite skillnad mot den i onsdags som som tog 4 timmar. Jag är nöjd, med tanke på att min sömn endast bestod av 3 timmar inatt. Jag försökte nämligen reda ut några världsproblem...om man kan konvertera mp3-filer till mp4 med ett program som jag har...det ska jag nog kolla upp nu ;)

Min nya kärlek

10.42

Då vaknade jag. Intrasslad i hörlurarna till min ipod. Själva ipoden låg under mig. Hur har jag lyckats med detta? Dels att sova så länge, och sen det här med ipoden. Jag vet att jag lyssnade på min ljudbok igår, men jag vet också att jag stängde av den och lade den på golvet...eller?

Sista tentan imorn då. Jag pluggar lite lagom. Sen ska jag gå till stan och införskaffa mig ett slags skydd till min nya kärlek (ipoden alltså...). Kan ju behövas så som jag håller på om nätterna.

Sen ska jag nog kolla på Grey's. Jag har blivit tokgalen i denna serie. Just det...tenta imorn ja...