Är förbannat arg...

... på folk som inte kan vara artiga eller bete sig på ett hövligt sätt, man tappar ju respekten för dem. Om man ska få mig att ställa upp eller hjälpa till är sättet man frågar på totalt avgörande.

Lite sleten

Nu sitter jag och önskar att jag inte behövde åka till halmstad imorgon. Att jag hade ordning på mitt liv och mina saker och att allt kunna rulla lite bättre. Har en del att göra och det blir inte bättre av att bo i resväska och inte veta vart jag ska bo kommande dagar. Men men, bara 2 veckor kvar, så det kommer ju att bli bra någon gång!
Tack för att jag fick klaga lite :)

Ömma kinder!

Jag skulle behöva en kind-massage. Seriöst alltså. Jag har så ont i dem. Antagligen för att Susanne var här ett dygn och vi tjata hål i huvet på varandra, på ett mycket trevligt sätt alltså:) Blev lite after work med hennes kollegor på campus och sedan en sväng vidare på lite förfest. Vid halv 2 på natten hittade mamma oss i köket och påstod att vi såg ut som två tonårsflickor. Vi släckte lampan vid 3 och hade pratat konstant hela kvällen, och när klockan ringde 9:00 började vi tjöta igen. Jag har aldrig haft träninsgvärk i kinderna förut...känns som kramp..knas!

Natt hos Tant

Jag har sovit som en liten bebis hela natten, trots att syrran har fått sms och påstår att grannen har spikat hela natten. Nej nej nej, jag har sussat så sött så! Har ingen liten Wendela som petar på mig varannan timme. Fast jag saknar henne supermycket redan nu. Antagligen somnade jag gott pga gårdagens hårda träning - dubbelpass. Det ska jag bannemej prova lite oftare. Fast det gjorde lite ont att gå upp idag.

Nu blir det rapportskrivning och lite bitterhet över min utbildning. Lärarna lägger in lektioner samma dag och de krockar med varandra, samtidigt som jag ringt mitt nya jobb som en galning för att byta tider. Om mina lärare får för sig att flytta på ännu fler lektioner blir jag..bitter.
Okej, dags att ta tag i livet!


Bitter...näää