Lugn hemmakväll och tradera

Jag har precis upptäckt tradera! Började med att lägga ut en träningsdvd som test, och inom loppet av 4 timmar var den köpt. Så nu har jag suttit och pillat med fler annonser och hoppas på att tjäna mig en liten slant!

Jag och syrran har flytt-packat idag också. Vilket tempo den tjejen har. Nu är det egentilgen bara min garderob, en byrå och ett skrivbord som ska rensas och packas. Och ett fåtal grejer i köket. Så himla skönt!

Nu ska jag äta clementin och gosa med Wennie!

Sko-jakt!

Japp...nu börjar jag bli desperat. Jag behöver skor, gärna ett par varma sådana. Nu åker jag till stan och spärrar upp mitt mastercard :)

Lite update!

Haha, ja, jag är nog ingen bloggerksa som ska sitta dagarna i ända och blogga. Är kanske inte den som uppdaterar den dagligen, roligare att pyssla med designen. Ja, det är precis som ni misstänker, lite extra inlämningar och examinationer kommande vecka, och då gör man allt som man inte brukar göra exempelvis blogga och rensa källaren (det sistnämnda blir i eftermiddag).

Ikväll blir det träning för 3:e gången i rad, tur att man får betalt för att träna! Det är ju inte alla som kan ligga på soffan hela dagarna ;)